Duguláselhárítás Budapest

Duguláselhárítás Budapest
5 (100%) 3 Szavazats

Duguláselhárítás Budapest

Varga Andrásnak hívnak, főállásban tűzoltóként dolgozom kiegészítő tevékenységem pedig a duguláselhárítás minden fajtája. Rendelkezem többfajta spirálozógéppel, csatornakamerákkal, elektromos és benzines vízszivattyúkkal, van egy magasnyomású csatornatisztító gép (woma) beépítve a gépkocsimba, amellyel a legmakacsabb dugulásokat is elintézem.

Dugulás-elhárítás Budapesten non-stop.
Non stop, kiszállási díj nélkül, garanciával, szakszerűen, falbontás nélkül, a legkorszerűbb gépekkel, Budapesten az összes kerületében és Budapest 50 km-es körzetében!!!

Duguláselhárítás Budapest

Duguláselhárítás Budapest

Budapest I. – XXIII KERÜLETÉBEN

A munkálatokat speciálisan tapasztalt szakemberek végzik a lehető legrövidebb időn belül. Budapesten a helyszínre érkezve kellő, körültekintéssel és olcsón történik a dugulás elhárítása ! A munkálatok költségeit előre egyeztetjük Önnel és az elvégzett munkára garanciát vállalunk.

A helyszíni szemle alapján mindig tisztázzuk az ügyféllel, hogy miben látjuk a dugulás okát, és milyen megoldást javasolunk. Van, amikor szinte percek alatt sikerül a probléma elhárítása, de előfordulhat az is, hogy több órás szerelésre van szükség.
Munkánk során ügyelünk arra, hogy tevékenységünk a lehető legkisebb kényelmetlenséggel, ( bontás nélkül) járjon.

Cégünk teljesen magyar tulajdonú családi vállalkozásként működik, most már két tűzoltó kolléga ( Till Ferenc és Bengyel Csaba) bejelentett tisztességes másodállását biztosítva, hogy ügyfeleink számára a legjobb minőségű és árú szolgáltatást nyújtsuk.  Mára cégünk ügyfeleinek nagy részét visszatérő partnereink adják, akik ha duguláselhárításról, csatorna mosásról van szó minket hívnak.

Vállalkozásunk Generali biztosítónál 5.000.000 ft – os felelősség biztosítással is rendelkezik, bármilyen kárt csinálnánk ( még nem történt ilyen szerencsére) biztosító ezt megtéríti.

Duguláselhárítással foglalkozni Budapesten szép feladat. Nincsenek hasonló eset, minden munka más és más, ez benne a jó. 🙂 Az esetek döntő többségében mindig az ismeretlennel kell harcolnunk, nem látunk a lefolyóba (csak ha tiszta), nem tudjuk pontosan merre vezették a csöveket, mennyi kanyar van benne.

Milyen dugulásunk lehet otthon?

  • “Egyszerű” dugulás amikor egy mosogató vagy mosdó, kád, zuhany nem folyik le.
  • Strang vagy főlefolyó dugulás: több dolog is vacakol pl.: fürdőkádnál engedi, de a wc-ben jön fel a víz, emeleten engedik le a vizet és ez megjelenik a földszinten. Többemeletes épületeknél nem használnak semmit és mégis előtör a víz mosogatóban, wc-ben, fürdőkádban….. Itt nagy a baj, mert eláraszthatja szennyvíz a lakásunkat!!!!

Ára kalkulációt befolyásoló tényezők:

  • mennyi km.-t kell menni a címhez? (ha szerencsénk van talán a közelben vagyunk)
  • miben is van dugulás? ( wc, mosdó, mosogató…)
  • milyen típusú a lakás? ( panel, családi ház… )

Ebből az információhalmazból mondunk a megrendelőnek egy közelítőleg FIX árat.

Budapesten és egész Pest megyében, ha duguláselhárításról van szó biztos, hogy számíthat ránk éjszaka is!  Törekszünk rá, hogy az Ön otthonában, vállalkozása telephelyén a legrövidebb időn belül megszüntessük a csatornarendszer hibáit.

A lefolyó dugulás Budapesten is ezer és ezer háztartásban okoz problémát naponta. A problémákat könnyebb lenne megelőzni, mint orvosolni, de ha már beütött a baj, abban az esetben megoldást kell találnunk.

A duguláselhárító szakemberek azt javasolják, hogy időközönként fordítsunk figyelmet a lefolyók tisztítására karbantartására. Ez többféle módszerrel lehetséges, de be kell látnunk, hogy csak a legritkább esetekben szentelünk kellő figyelmet és pénzt a megelőzésre. Általában már csak akkor keresünk megoldást, amikor szembesülünk a dugulás problémájával. Ekkor hívjon minket, hogy kellő szakértelemmel és gépparkkal megoldjuk problémáját. Köszönöm .

DUGULÁSELHÁRÍTÁS AKCIÓ
DUGULÁSELHÁRÍTÁS OLCSÓN
DUGULÁSELHÁRÍTÁS AZONNAl
DUGULÁSELHÁRÍTÁS WOMÁVAL
DUGULÁSELHÁRÍTÁS HÉTVÉGÉN IS
DUGULÁSELHÁRÍTÁS GARANCIÁVAL
DUGULÁSELHÁRÍTÁS CSŐGÖRÉNNYEL
 DUGULÁSELHÁRÍTÁS BONTÁS NÉLKÜL
DUGULÁSELHÁRÍTÁS KISZÁLLÁSI DÍJ NÉLKÜL
 DUGULÁSELHÁRÍTÁS KAMERÁS BEVIZSGÁLÁSSAL
VÍZSZIVATTYÚZÁS, VÍZELTÁVOLÍTÁS
Duguláselhárítás Budapest, fertőtlenítés XI. kerület, csatorna mosás VI. kerület,  lefolyótisztítás XV. kerület, csatorna tisztítás XI. kerület,  szuez szifon tisztítás VI. kerület, kád lefolyóvezeték duguláselhárítása csatornatisztítás VI. kerület, esővezeték tisztítása  VIII. kerület,  zuhany lefolyó tisztítás  IX. kerület, mosogató dugulás elhárítás XV. kerület, woma csatornaszag felderítés XI. kerület, mosógép vezeték duguláselhárítás X. kerület, lefolyó tisztítás  XII. kerület,  lefolyó karbantartás V. kerület,  dugulások elhárítása XV. kerület,  duguláselhárítás Budapest,   kézmosó szifon tisztítás XVI. kerület, udvari folyóka dugulásának megszüntetés  XVIII. kerület,  Womázás XIX. kerület,     légkondicionáló kondenz cső tisztítás  XX. kerület,  woma gyökérvágás és gyökértelenítés XXI. kerület,   csatornatisztítás Budapest,   padlóösszefolyó tisztítás   XXIII.
kerület.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.